Logo Liesveld
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Dijkverzwaren Liesveld’ en ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldkwaliteitsplan Lekdijk-Zuid’, Liesveld

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Dijkverzwaren Liesveld’ ter inzage. Het betreft het juridisch planologisch mogelijk maken van dijkverzwaringswerkzaamheden langs de Lek in de gemeente Liesveld. Daarnaast wordt het bijbehorende ontwerp beelkwaliteitsplan ‘Beeldkwaliteitsplan Lekdijk-Zuid’ ter inzage gelegd, welke door het college van burgemeester en wethouders is goedgekeurd. Dit beeldkwaliteitsplan legt de beeldkwaliteit en welstandscriteria vast.

Het ontwerp van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan ligt met ingang vanaf 21 december 2012 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer F. Both.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.

Naast de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan, wordt gelijktijdig door de gemeente Liesveld het ontwerpbestemmingsplan ‘Dijkverzwaren Liesveld’ ter inzage gelegd en worden door de Provincie Zuid-Holland het ontwerp-projectplan KIS met projectnota/MER en ontwerpuitvoeringsbesluiten ter inzage gelegd. Zie hiervoor de aparte bekendmakingen van beide overheden.

Naar boven