Logo Lochem
Vaststelling bestemmingsplan Lochem-Oost 2011 (artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening), Lochem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 3 december 2012 op grond van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Lochem-Oost 2011 heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan bevat een actualisatie van de geldende bestemmingen voor het oosten van de kern Lochem.

Het bestemmingsplan Lochem-Oost 2011 is gewijzigd vastgesteld. Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen wordt verwezen naar het raadsbesluit en bijbehorende reactienota naar aanleiding van ingediende zienswijzen.

Inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 20 december 2012 gedurende een periode van zes weken terinzage bij de publieksbalie van de gemeente Lochem. Ook kunt u het bestemmingsplan vanaf 20 december digitaal inzien op www.lochem.nl

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden voor zover dit beroep betrekking heeft op de vaststelling aangebrachte wijzigingen.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven