Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpwijzigingsplan Keerestraat 7 te Eckelrade, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 1, sub a en artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 het ontwerpwijzigingsplan Keerestraat 7 te Eckelrade voor een ieder ter inzage ligt bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

In het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ van de voormalige gemeente Margraten inclusief de 1e herziening is in artikel 4.7.4 van de regels een wijzigingsbevoegdheid opgenomen die het mogelijk maakt de bestemming ‘Agrarisch-Bedrijf’ te wijzigen in de bestemming ‘Agrarisch met waarden’, waarbij gelijktijdig een bestaand gedeelte van deze bestemming wordt gewijzigd in de bestemming ‘Agrarisch-Bedrijf’ ten behoeve van vormverandering van de bouwkavel van een agrarisch bedrijf. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om deze wijzigingsbevoegdheid toe te passen om het mogelijk te maken de agrarische bouwkavel op het perceel Keerestraat 7 te Eckelrade te wijzigen. Hiervoor is het wijzigingsplan Keerestraat 7 te Eckelrade opgesteld. Het plangebied is plaatselijk bekend als Keerestraat 7 te Eckelrade en kadastraal bekend als gemeente Margraten, sectie M, nrs. 407 (ged.) en 408.

Voor inzage in het ontwerpwijzigingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het ontwerpwijzigingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze op dit ontwerpwijzigingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Roijen, tel. 043 458 8488.

Eijsden-Margraten, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, Drs. H.J.M. van Dijk

De burgemeester, D.A.M. Akkermans

Naar boven