Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Keerestraat ong. te Eckelrade’, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 het ontwerpbestemmingsplan ‘Keerestraat ong. te Eckelrade’ voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch Bedrijf’ naar de bestemming ‘Agrarisch met waarden’. Het plangebied is plaatselijk bekend als Keerestraat ong. te Eckelrade en kadastraal bekend als gemeente Margraten, sectie M, nr. 407 (ged.).

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ van de voormalige gemeente Margraten, inclusief de 1e herziening van dit bestemmingsplan.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Roijen, tel. 043 458 8488.

Eijsden-Margraten, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, Drs. H.J.M. van Dijk

De burgemeester, D.A.M. Akkermans

Naar boven