Logo Almelo
Vaststelling bestemmingsplan Hoek Kerkhofsweg_Ootmarsumsestraat, Almelo

In haar vergadering van 4 december 2012 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan “Hoek Kerkhofsweg_Ootmarsumsestraat” ongewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van maximaal 16 grondgebonden woningen op de hoek Kerkhofsweg - Ootmarsumsestraat te Almelo mogelijk.

Het bestemmingsplan (NL.IMRO.0141.BP00032-0401), het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 december 2012 tot en met 29 januari 2013 ter inzage:

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van ter inzage legging beroep instellen. Aanvullend kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven