Logo Terneuzen
Bekendmaking OMG Axel, Terneuzen

NL.IMRO.0715.OMGBAX07-ON01

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • Het uitbreiden van het bedrijf met een co-vergistinginstallatie met nabewerking op het adres Seydlitzstraat 2 in Axel (NL.IMRO.0715.OMGBAX07-ON01).

De vergunning is aangevraagd voor de onderdelen Bouw, RO (afwijken van het bestemmingsplan) en Milieu. De aanvraag wijkt af van het bestemmingsplan omdat de co-vergistingsinstallatie niet past binnen de agrarische bestemming en het daarvoor geldende bouwvlak.

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken zijn van 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 digitaal ter inzage bij de publieksbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Terneuzen (www.terneuzen.nl/ruimtelijkeplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het Collega van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw C. Missiaen (onderdeel RO/Bouw) of de heer D. van Bloppoel (onderdeel Milieu) via tel. 14 0115. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het emailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret RA

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven