Logo Nieuwkoop
Vastgestelde planwijziging Landelijk gebied Ter Aar, 2e wijziging, Ringdijk 2 te Ter Aar, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 11 december 2012 het wijzigingsplan Landelijk gebied Ter Aar, 2e wijziging hebben vastgesteld voor het perceel:

  • Ringdijk 2 te Ter Aar. Met de planwijziging wordt op het perceel Ringdijk 2 te Ter Aar de aanduiding “zorgboerderij toegestaan” op de verbeelding toegevoegd, zodat de zorgboerderij planologisch mogelijk wordt gemaakt. De wijziging heeft geen gevolgen voor de vorm van het bouwblok. (registratienummer 12.33025).

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 20 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage (tot en met 30 januari 2013) bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven