Logo Schoonhoven
Verlenen omgevingsvergunning uitgebreide procedure tijdelijk weilanddepot aan de Opweg, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, op 5 december 2012 een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 2 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto artikel 5.18 Besluit omgevingsrecht:

Voor: het tijdelijk aanleggen, beheren en ontmantelen van een weilanddepot voor de berging van te verspreiden baggerspecie, afkomstig uit de watergangen in de Krimpenerwaard.

Locatie: Opweg, kadastraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie F, nummer 685.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 3 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven. Tijdens de periode van ter inzage legging zijn er geen zienswijzen ingebracht. De omgevingsvergunning is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven