Logo Oostflakkee
Goedkeuring bestemmingsplan Recreatiegebieden, Oostflakkee

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit van 4 december 2012, kenmerk PZH-2012-358673506, goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Recreatiegebieden’ welke door de gemeenteraad werd vastgesteld op 25 februari 2010, voor wat betreft het nog niet onherroepelijk geworden plandeel ‘Oude-Tonge’.

Het goedkeuringsbesluit en het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 december 2012 tot en met 4 februari 2012 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Eisenhowerlaan 1, Oude-Tonge. Vanaf 2 januari 2013 liggen de stukken ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Goeree-Overflakkee, Julianaweg 45 te Middelharnis.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die zich tijdig heeft tot het college van gedeputeerde staten heeft gewend;

  • de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot

    gedeputeerde staten te wenden.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Ingevolge artikel 27 lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het goedkeuringsbesluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Oude-Tonge, 20/21 december 2012

burgemeester en wethouders van Oostflakkee, de loco-secretaris, A.M. de Jong

de burgemeester, H.A. van der Meer

Naar boven