Logo Amsterdam - Nieuw-West
Voorontwerpbestemmingsplan ‘De Terp’, Amsterdam - Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig de Inspraakverordening van stadsdeel Nieuw-West bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘De Terp’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het betreft in hoofdzaak een conserverend plan en deels een ontwikkelplan. Aan de oude dijk de Osdorperweg ligt een vrijgelegen verhoogd terrein (de Terp). Het stadsdeel stelt op dit terrein 6 kavels ter beschikking voor zelfbouwwoningen. De bouw van de woningen is reeds mogelijk op basis van het vigerende bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is echter verouderd, waardoor een nieuw, actueel bestemmingsplan gewenst is.

Het plangebied ligt ten zuidwesten van de Osdorperweg in het stadsdeel Nieuw-West. Aan de zuidzijde wordt het terrein begrensd door enkele particuliere kavels. Aan de noordzijde door een veendijk met daarachter het terrein van de recent geopende basisschool De Odyssee en aan de westzijde door eveneens door een veendijk.

Het plan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013, ter inzage op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, aan Plein ’40 - ’45 nr. 1 en aan de Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16:00 uur. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u ook terecht op deze locaties.

Het plan wordt tevens beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1205BPSTD-VO01

Informatie- en inspraakavond voorontwerpbestemmingsplan ‘De Terp’.

Op donderdagavond 10 januari 2013 organiseert stadsdeel Nieuw-West een inloopinformatieavond over het voorontwerpbestemmingsplan op het stadsdeelkantoor aan het Osdorpplein 1000 van 19.30 tot 21.30 uur. Met betrekking tot het plan wordt een ieder tijdens deze avond in de gelegenheid gesteld een mondelinge dan wel schriftelijke inspraakreactie te geven.

Inspraak

Bewoners en belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Terp’ bij het stadsdeel Nieuw-West (t.a.v. behandelend ambtenaar mw. mr. S. Akgun), postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Insprekers worden daarbij verzocht hun naam en adresgegevens alsmede het volgende onderwerp te vermelden: ’inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan De Terp’.

Amsterdam, 19 december 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven