Logo Borger-Odoorn
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Odoorn, Markeweg 2A in Valthermond, gemeente Borger-Odoorn

Ex. artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening van het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Odoorn, Markeweg 2A te Valthermond’ nummer NL.IMRO.1681.00BP0022-OW01.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maken bekend, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto de voorbereidingsprocedure ex. afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht, dat met ingang van donderdag 20 december 2012 gedurende 6 werkweken voor eenieder ter inzage ligt het in de aanhef genoemde ontwerpbestemmingsplan.

Het plan heeft betrekking op het uitbreiden van het agrarisch bedrijf aan de Markeweg 2A in Valthermond.

Het digitale ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar op de gemeentelijke website onder: bouwen > ruimtelijke plannen > digitale bestemmingsplannen > Buitengebied en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.00BP0022-OW01

Hiernaast ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende genoemde periode tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis van Borger-Odoorn, Hoofdstraat 50 te Exloo, bij het KCC. Ook kan het ontwerpbestemmingsplan desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingsuren worden ingezien. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden met het KCC omgeving, telefoonnummer 14 0591 of e-mail kccomgeving@borger-odoorn.nl

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijk c.q. mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG EXLOO.

Het ontwerpbestemmingsplan is ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 onder b van de Wet ruimtelijke ordening ter beoordeling op elektronische wijze toegezonden aan de provincie Drenthe en het Waterschap Hunze & Aa’s.

Exloo, 18 december 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven