Logo Tholen
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Nieuwlandse Kruisweg 1, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, bekend dat met ingang van 21 december 2012 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Nieuwlandse Kruisweg 1 Tholen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen.

Het bestemmingsplan heeft tot doel sanering van voormalige agrarische bebouwing op de locatie Nieuwlandse kruisweg 1 te Tholen en het ter compensatie terugbouwen van 1 nieuwe woning met bijgebouwen.

Het bestemmingsplan bestaat uit een planverbeelding, regels en gaat vergezeld van een toelichting. Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. U kunt het digitale bestemmingsplan Nieuwlandse kruisweg 1 Tholen bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt, inclusief bijlagen, gedurende bovengenoemde periode op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis Hof van Tholen 2 te Tholen. Het ontwerp is in pdf formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website: www.tholen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over een en ander of voor het maken van een afspraak omtrent het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren bellen naar de mevrouw N. Tiernego van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0166-668560.

Tholen, 20 december 2012

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling mr. G. Vos

Naar boven