Logo Brummen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen, gemeente Brummen’

Burgemeester en wethouders van Brummen hebben, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), op 4 december 2012 besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen, gemeente Brummen’ ( NL.IMRO.0213.BPKK500000-on01) voor zienswijzen ter inzage te leggen.

Het bestemmingsplan voorziet in de actualisering van de bestemmingsplannen van de kleine kernen Empe, Oeken, Hall en Leuvenheim. Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen, gemeente Brummen’ is beoogd de verouderde bestemmingsplannen te actualiseren en op een adequate wijze de bestaande situatie vast te leggen van de kernen Empe, Oeken, Hall en Leuvenheim.

Ter plaatse van de hoek Metelerkampweg en de Arnhemsestraat (N348) is ter verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten een aanpassing van het wegvak in de verbeelding doorgevoerd. Daarnaast zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd om het strijdige gebruik te beëindigen aan de Buurtweg te Oeken en de Dorpsstraat te Hall.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf dinsdag 18 december 2012 tot en met maandag 28 januari 2013 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de balie ‘Vergunningen’.

Op woensdag 9 januari 2013 wordt er van 19.30 uur tot en met 21.00 uur op het gemeentehuis te Brummen (Engelenburgerlaan 31), een inloopbijeenkomst georganiseerd voor een ieder die belangstelling heeft in het ontwerpbestemmingsplan en om vragen te stellen over het ontwerpbestemmingsplan.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zowel een mondelinge als bij voorkeur schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Noordermeer, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van de afdeling Ruimte, tel. (0575) 56 82 33 of per mail op: a.noordermeer@brummen.nl.

Naar boven