Logo Ouderkerk
Beschikking Wabo – Project ‘Verbreden Stolwijkse Boezem’ te Gouderak, gemeente Ouderkerk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, vergunning heeft verleend ten behoeve van het volgende project:

  • Kattendijk 1 (nabij), kadastrale percelen A0185 en A1485, 2831 AA te Gouderak - verbreden Stolwijkse Boezem, de watergang direct achter het Gemaal Verdoold, voor een betere doorstroming (04-12-2012).

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 20 december 2012 ter inzage in het gemeentehuis.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over de ontwerpbeschikking.

Als een dergelijk beroep is ingediend en indien – gelet op de betrokken belangen – spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s-Gravenhage. Beroep kan ook digitaal worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Dit geldt eveneens voor het vragen van een voorlopige voorziening. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven