Logo Ferwerderadiel
'Huisartsen en Fysiopraktijk Ferwert', Ferwerderadiel

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4. van de Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Huisartsen en Fysiopraktijk Ferwert' met bijbehorende stukken met ingang van 13 december 2012 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8. Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan 'Huisartsen en Fysiopraktijk Ferwert, NL.IMRO.1722.101611-ON01' is opgesteld ten behoeve van de oprichting van een praktijkgebouw voor huisartsen en fysiotherapie aan de Marrumerweg te Ferwert.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op het gemeentehuis aan de Hegebeintumerdyk 2 te Ferwert. Daarnaast kunt u het plan raadplegen op www.ferwerderadiel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Tot en met 24 januari 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Ferwerderadiel. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente Ferwerderadiel, Postbus 2, 9172 ZS Ferwert, of per e-mail naar: info@ferwerderadiel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan 'Huisartsen en Fysiopraktijk Ferwert'.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0518-418817. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen wor-den betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven