Ontwerpbestemmingsplan Project Duinhoek

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken op grond van artikel 3.8 wet ruimtelijke ordening en volgens artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Project Duinhoek in procedure wordt gebracht. Dit ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking de uitbreiding van Camping de Quack met een appartementenhotel, een health & wellnesscenter en campingvoorzieningen

Mede naar aanleiding van inspraak en wettelijk overleg is er ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hierna volgt een (niet-limitatieve) opsomming van wijzigingen, die in het ontwerp bestemmingsplan zijn doorgevoerd.

  • aanpassen begripsomschrijving van verblijfsrecreatieve voorzieningen en toevoegen omschrijving van begrip functiegebonden horeca;

  • aanpassen tekst provinciaal beleid omtrent benodigde ontheffing van de verordening ruimte voor uitsluitend het health & wellnesscenter ;

  • aanpassen tekst inzake externe veiligheid; onder andere vermelden dat aanvullende contractuele afspraken over sanering propaantank ter plaatse van campingterrein worden gemaakt opdat sanering juridisch geborgd is.

  • toevoegen tekst Structuurvisie Hellevoetsluis 2015+ en tekst Visie herontwikkeling recreatieve zone;

  • paragraaf economische uitvoerbaarheid aanvullen, onder meer te vermelden dat Van Spronsen en Partners het marktonderzoek heeft beoordeeld;

  • bezonningsstudie opnemen als bijlage bij het ontwerp bestemmingsplan.

Voorafgaand aan vaststelling van het ontwerp bestemmingsplan Project Duinhoek wordt een ieder in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar te maken. Met ingang van 9 februari 2012 ligt het ontwerp bestemmingsplan Project Duinhoek en de bijbehorende relevante documenten gedurende 6 weken ter inzage bij het klantencontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 in Hellevoetsluis. Tijdens kantooruren kan aldaar het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en is ook te raadplegen via de website www.hellevoetsluis.nl.

Schriftelijke zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn van 9 februari 2012 tot en met 21 maart 2012 kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen gericht aan de gemeenteraad. Dit kan per brief of e-mail.

Brief

U kunt uw zienswijze richten aan de Raad van gemeente Hellevoetsluis, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis, onder vermelding van ‘zienswijze obp Project Duinhoek’.

E-mail

U kunt uw zienswijze sturen naar het e-mailadres gemeente@hellevoetsluis.nl onder vermelding van ‘zienswijze obp Project Duinhoek (raad)’.

Mondelinge zienswijze

Indien u van de gelegenheid gebruik wilt maken mondeling te reageren, dan kunt u dit voor 1 maart 2012 doorgeven aan mevrouw C.A. Lemmert van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beleid. Voor het geven van uw mondelinge zienswijze zal er een afspraak met u worden gemaakt. Mevrouw Lemmert is bereikbaar via telefoonnummer 14 0181 of via het e-mail adres gemeente@hellevoetsluis.nl.

Naar boven