Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gunnerstraat 33 in Weerselo’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van vrijdag 14 december 2012 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerrein Weerselo, Gunnerstraat 33” ter inzage wordt gelegd.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de vestiging en uitoefening van een dagrecreatief bedrijf mogelijk op het perceel aan de Gunnerstraat 33 in Weerselo.

Hoe kunt u het plan bekijken?

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.WEEBPGUNNERSTR33-0301

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Wilt u een reactie hierop geven?

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer K.B. Klieverik van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven