Logo Boxmeer
Bestemmingsplan Crooijmansweg 10 Overloon, Boxmeer

OPENBARE BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat voor het perceel Crooijmansweg 10 te Overloon een verzoek is ingediend om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening aan het agrarische bouwblok de aanduiding “Intensieve Veehouderij” (IV) toe te voegen, om zodoende de gewenste omschakeling naar varkenshouderij mogelijk te maken.

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 december 2012 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer.

Het ontwerpbesluit en genoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via www.boxmeer.nl onder Actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 22 januari 2013 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw D. Claassen-Daanen van de afdeling Vergunningen.

Naar boven