Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan Sluitersveld, gemeente Almelo

Voor de woonwijk Sluitersveld wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan is een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen en heeft betrekking op het gebied, dat globaal omsloten wordt door:

  • De Sluitersveldssingel aan de noordzijde;

  • De Markgraven en Loolee in het oosten;

  • Het kanaal Almelo-Nordhorn in het zuiden;

  • De Van Rechteren Limpurgsingel in het westen.

In het plan is vastgelegd wat de mogelijkheden zijn van de (afzonderlijke) percelen binnen de woonwijk. Het nieuwe bestemmingsplan is een actualisatie en heeft een conserverend karakter. Dit betekent dat de bestaande situatie zo veel mogelijk gehandhaafd wordt.

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0141.BP00014-0301) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 12 december 2012 tot en met dinsdag 22 januari 2013 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken (publieksbalie, centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo) en is digitaal in te zien op de website www.almelo.nl/bestemmingsplannen en ook op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. Bosveld van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, via (0546) 541111.

Naar boven