Logo Deurne
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West’, Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 17 december 2012 het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen, Zuid en West” (NL.IMRO.0762BP201015-B001) en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt tijdens de openingstijden in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.

De aanleiding voor onderhavig bestemmingsplan is om een nieuw juridisch kader voor de bedrijventerreinen West en Zuid in de kern Deurne vast te stellen.

Plangebied

De gebieden die in dit nieuwe bestemmingsplan aan de orde komen zijn:

Bedrijventerreinen Zuid: de Leemskuilen en de Kranenmortel

Bedrijventerreinen West: Rijt-West, Rijt-Oost, Binderen-Noord en de Bottel

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken digitaal raadplegen op www.deurne.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493 - 387 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Economie.

Hoorzitting

Indieners van een zienswijze worden in de gelegenheid gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van de mogelijkheid gebruik wenst te maken om uw zienswijze mondeling toe te lichten.

Naar boven