Logo Hengelo
Vastgesteld uitwerkingsplan Dalmeden, uitwerking Kamers, deel 1, Hengelo

(art. 11 WRO)

De sectormanager Ruimte, daartoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft op 5 december 2012 het volgende uitwerkingsplan vastgesteld:

  • bestemmingsplan Dalmeden, uitwerking Kamers, deel 1

Het deelgebied Kamers van Dalmeden is het meest oostelijke deelgebied en grenst over de hele lengte aan de gemeente Dinkelland. Aan de noordzijde van het woongebied stroomt de Dalbeek Kamers in. De woongebieden in Kamers liggen als clusters in het gebied en worden van elkaar gescheiden door ecologische groenstroken met wandelpaden.

Het ontwerp uitwerkingsplan heeft van 24 oktober 2012 tot en met 4 december 2012 ter inzage gelegen. Tijdens de inzagetermijn zijn geen zienswijzen ingediend. Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend behoeft het vastgestelde uitwerkingsplan geen goedkeuring van Gedeputeerde Staten.

Inzien en beroepschrift

U kunt het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken van 12 december 2012 tot en met 22 januari 2013 inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 in Hengelo en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BPU0085f-0301.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingebracht.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op 23 januari 2013 Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.raadvanstate.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Brummelhuis (074-2459882).

Naar boven