Logo Someren
Ontwerpbestemmingsplan ‘Twee woningen Zandstraat te Someren’, Someren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Twee woningen Zandstraat te Someren’, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Twee woningen Zandstraat te Someren’ biedt de juridisch-planologische grondslag voor het realiseren van twee woningen op het perceel plaatselijk bekend Zandstraat ongenummerd nabij 25, kadastraal bekend als sectie S 539.

Er is een anterieure overeenkomst afgesloten.

Stukken ter inzage.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 13 december 2012 gedurende zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis, Wilhelminaplein 1 in Someren. Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het ontwerpbesluit, ontwerpbestemmingsplan kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U dient hiervoor een afspraak te maken. U kunt deze stukken ook raadplegen via de gemeentelijke website www.someren.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan worden ingevoerd en komt het plan naar voren).

Indienen zienswijzen.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Someren naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Degene die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen hiervoor contact opnemen met mevrouw A. Vinken van de afdeling VROM (tel. 0493-494888). Ook voor verdere vragen kunt u met haar contact opnemen.

Naar boven