Logo Goedereede
Omgevingsvergunning voor het oprichten van een woning met schuur aan de Zandgorsweg 1a te Stellendam, Goedereede

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 3 van de Wabo in afwijking van het bestemmingsplan op aanvraag een omgevingsvergunning verlenen voor de activiteiten:

  • Bouwen: het oprichten van een woning met schuur aan de Zandgorsweg 1a te Stellendam;

  • Het planologisch afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van een woning met schuur aan de Zandgorsweg 1a te Stellendam;

De verleende omgevingsvergunning ligt met ingang van 17 december 2012 voor de duur van zeven weken, dus tot en met 4 februari 2013, voor eenieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis van Goedereede bij de publieksbalie ter inzage.

Vanwege de samenvoeging van verschillende gemeenten, waaronder gemeente Goedereede, in de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee per 1 januari 2013 en het feit dat de gemeenten in de laatste week van 2012 om deze reden gesloten zijn, liggen de stukken een week langer ter inzage dan gebruikelijk. Na 2 januari 2013 liggen de stukken voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie, Koningin Julianaweg 45, 3241 XB Middelharnis.

Tot en met 4 februari 2013 kan beroep tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BM, Rotterdam, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben kunnen indienen;

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Goedereede, 6 december 2012

Naar boven