Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Elspeet Noordwest, gemeente Nunspeet

Met ingang van woensdag 12 december 2012 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van bestemmingsplan Elspeet Noordwest (NL.IMRO.0302.BP01025-ow01). Het ontwerpbestemmingsplan is ook via

www.nunspeet.nl/actueel/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Staverdenseweg, de Gerrit Mouwweg, Ds. Lamensweg, de Nachtegaalweg ter hoogte van Nachtegaalweg nummer 35.

Het doel van het bestemmingsplan is om de bouw van ongeveer 75 woningen mogelijk te maken, bestaande uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijenwoningen en een appartementencomplex. Het bestemmingsplan is een globaal eindplan waardoor het bestemmingsplan de mogelijkheid biedt om binnen de woningcategorieën te wisselen zodat ingespeeld kan worden op marktontwikkelingen. Tevens ligt in het plangebied een locatie waar door middel van een projectbesluit een Kulturhus, 25 zorgwoningen en 24 verpleegunits mogelijk zijn gemaakt, wat deels gerealiseerd is. Om ook dit gebied van een actueel bestemmingsplan te voorzien wordt een passende bestemming opgenomen.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer 0341-259245.

Naar boven