Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Brandweerkazerne Elspeet, Nunspeet

Met ingang van woensdag 12 december 2012 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van bestemmingsplan Brandweerkazerne Elspeet (NL.IMRO.0302.BP01100-ow01). Het ontwerpbestemmingsplan is ook via

www.nunspeet.nl/actueel/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar.

De gemeenteraad heeft op 31 mei 2012 besloten de gronden aan de Vierhouterweg 22a in Elspeet aan te wijzen als locatie voor een nieuw op te richten brandweerkazerne. De huidige brandweerkazerne voldoet niet meer aan de eisen van de tijd. Om de brandweerkazerne te kunnen realiseren moet het bestemmingsplan gewijzigd worden. Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in deze realisatie.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer 0341-259245.

Naar boven