Logo Gorinchem
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Parallelweg naast nr. 61, realisatie van een woning’, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van de Inspraakverordening 2011, bekend dat met ingang van woensdag 12 december 2012 t/m dinsdag 22 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt:

Het voorontwerp bestemmingsplan ’Parallelweg naast nr. 61, realisatie van een woning’ evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het plangebied (4203 NP) van dit bestemmingsplan ligt aan de Parallelweg en is gelegen naast nummer 61, het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel sectie H nummer 150 (gedeeltelijk).

Het bestemmingsplan is opgesteld naar aanleiding van een verzoek om een woning te realiseren op het desbetreffende perceel.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem komt u in het grondgebied van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Voorontwerp --> Voorontwerp bestemmingsplan ‘Parallelweg naast nr. 61, realisatie van een woning’ staat een rechtstreekse link naar het digitale voorontwerp bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het voorontwerp bestemmingsplan kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Inspraakreacties

Vanaf woensdag 12 december 2012 t/m dinsdag 22 januari 2013 kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge inspraakreactie naar voren worden gebracht.

Schriftelijke inspraakreacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De inspraakreactie dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de inspraakreactie en het plan waarop de inspraakreactie betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw inspraakreactie of verdere informatie over het voorontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Jeeninga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 - 659 322. E-mailen kan naar C.Jeeninga@gorinchem.nl.

Naar boven