Logo Bernheze
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Kilsdonkse Molen, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 1 november 2012 het bestemmingsplan Kilsdonkse Molen gewijzigd is vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan behelst naast de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther een exploitatieruimte, beheerderswoning en een parkeervoorziening.

Inzage

Het bestemmingsplan, inclusief overige relevante stukken, ligt met ingang van 13 december 2012 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch.

Wijzigingen

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht. Het betreffen wijzigingen naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen en ambtshalve wijzigingen. Er zijn wijzigingen aangebracht in de toelichting en de regels van het bestemmingsplan:

  • toegevoegd (de resultaten van) het archeologisch bureauonderzoek en inventariserend veldonderzoek;

  • toegevoegd een flexibiliteitbepaling voor het onder voorwaarden vergroting van de bestaande burgerwoning.

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die:

  • tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Met vragen kunt u contact opnemen met mevrouw A. van Uden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, telefoonnummer (0412) 45 88 88.

Naar boven