Logo Midden-Delfland
Ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Kern Maasland 2008, Midden-Delfland

Openbare bekendmaking

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Kern Maasland 2008, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 7 december 2012 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook als PDF te raadplegen op

www.middendelfland.nl ->Bestuur -> Beleid -> Actueel -> Stukken ter inzage.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan 1e partiële herziening Kern Maasland maakt de uitbreiding van de sportgebouwen van de verenigingen Maasruiters en MVV’27 mogelijk. Op de verbeelding van het bestemmingsplan Kern Maasland 2008 zijn bouwvlakken aangegeven. Hoofdgebouwen mogen alleen worden gebouwd en uitgebreid binnen de grenzen van deze bouwvlakken. De uitbreiding van de sportgebouwen passen niet binnen de bouwvlakken van het geldende bestemmingsplan Kern Maasland 2008. In de herziening van het bestemmingsplan zijn voor beide verenigingen passende bouwvlakken op de verbeelding aangegeven.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, telefoonnummer (015) 380 42 13 of e-mailadres gdebruijn@middendelfland.nl.

Wij gaan verhuizen

Vanaf maandag 3 december kunt u voor onze dienstverlening terecht in het nieuwe gemeentehuis. Het nieuwe adres is Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX in Schipluiden. Het telefoonnummer blijft (015) 380 41 11. Ook onze openingstijden blijven ongewijzigd.

Schipluiden, 3 december 2012

Met vriendelijke groet,

namens het college van burgemeester en wethouders, Albert Hoeksema hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven