Logo Grootegast
Ontwerp-bestemmingsplan ‘Grootegast – Weegbree 1’, Grootegast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van woensdag 12 december 2012 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 22 januari 2013) voor een ieder tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis ter inzage ligt:

Het ontwerp-bestemmingsplan “Grootegast - Weegbree 1” (NL.IMRO.0015.BPGG12HERS1-OW01), alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Aan de oostzijde van het drukkerij-gebouw aan de Weegbree 1 Grootegast wordt een parkeerterrein aangelegd (14 plaatsen) met ontsluiting op de Lijsterbesstraat.

Het ontwerp-bestemmingsplan “Grootegast - Weegbree 1” is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.BPGG12HERS1-OW01. Tevens is het ontwerp-bestemmingsplan binnen de gestelde termijn van zes weken het beschikbaar gesteld via een link op de gemeentelijke website (www.grootegast.nl) in de bekendmakingen (Wonen en Welzijn > Actueel > bekendmakingen > bestemmingsplannen...).

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Grootegast - Weegbree 1”, of naar het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het KCC van de gemeente Grootegast, telefoonnummer (0594) 695795.

Naar boven