Logo Delft
Ter inzage ontwerpbestemmingsplan Binnenstad 2012, Delft

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor het gebied Binnenstad. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Wateringsevest, de Phoenixstraat en de Westvest. Aan de zuid-, oost- en noordzijde wordt de grens gevormd door het midden van het Rijn-Schiekanaal.

Het bestemmingsplan is noodzakelijk om het plangebied te voorzien van een actueel juridisch-planologisch kader.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Binnenstad 2012 op de volgende wijzen bekijken;

Inloopavond

Op 8 januari 2013 wordt er een inloopavond gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in de commissiekamer van het Stadhuis, Markt 87. Tijdens deze avond kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken en vragen stellen. Ook is er de mogelijkheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om ontwerpbestemmingsplan Binnenstad 2012 gaat. U kunt uw reactie vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 indienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via de Stadswinkel. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven