Logo Haaren
Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘De Tiend’, Haaren (Locatie Kluitmans Haaren B.V., Langeweg 47)

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat in het kader van de inspraakprocedure voor iedereen het voorontwerpbestemmingsplan “De Tiend” ter inzage ligt met ingang van donderdag 6 december 2012 gedurende zes weken (t/m woensdag 16 januari 2013). Het plan is in te zien in bij de balie van afdeling Gemeentewinkel tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan het Mgr. Bekkersplein 2 in Haaren.

U kunt het plan ook raadplegen op onze website www.haaren.nl. Op onze website komt u bij de betreffende bestanden via wonen en omgeving>woningbouwprojecten>grote-projecten>De Tiend.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van de bedrijfslocatie van Kluitmans Haaren B.V. aan Langeweg 47 in Haaren met 41 woningen en bijbehorende openbare ruimte. Dit bedrijf heeft haar activiteiten verplaatst naar een bedrijfsterrein buiten Haaren. Als gevolg hiervan is deze bedrijfslocatie vrijgekomen voor herontwikkeling. Het plangebied is begrens door Langeweg/ Torenstraat/Erfbosch.

Gedurende bovengenoemde periode kunnen ingezetenen van de gemeente en belanghebbenden schriftelijk een reactie op het plan indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren.

Naar boven