Logo Graafstroom
Vaststelling bestemmingsplan 'A 89' (Schaapskooi) te Ottoland, Graafstroom

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad van Graadstroom op 15 oktober 2012 het bestemmingplan ‘A 89’ (Schaapskooi) te Ottoland gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch planologisch mogelijk maken van het wijzigen van de bestemming van ‘Maatschappelijk’ naar ‘Recreatie’.

Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 7 december 2012 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van de terinzageligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van het betreffende bestemmingplan en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest of een belanghebbende die een zienswijze heeft over een wijziging, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij deze afdeling worden ingediend. Indien er geen voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt het bestemmingsplan op 18 januari 2013 in werking.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven