Logo Beemster
Kennisgeving ontwerp-uitwerkingsplan ‘De Nieuwe Tuinderij – west 4’, gemeente Beemster

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘De Nieuwe Tuinderij - west 4’ ter inzage ligt. Het ontwerp ligt van 26 november 2012 tot en met 7 januari 2013 van 9.00 uur tot 12.00 uur voor een ieder ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 in Middenbeemster.

Het plangebied omvat een drietal woonpercelen met bouwvlakken in het woningbouwplan De Nieuwe Tuinderij West te Zuidoostbeemster. De drie bouwvlakken betreffen een technische situeringscorrectie ten opzichte van het oorspronkelijke plan uit het uitwerkingsplan De Nieuwe Tuinderij - west 1.

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Degene die buiten de openingstijden van de sector inzage willen hebben en degenen die mondeling hun zienswijze naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met de sector Grondgebied via telefoonnummer (0299) 68 21 21.

Naar boven