Logo Skarsterlân
Ontwerpomgevingsvergunning oprichten woning, bijgebouw, paardenbak en kappen van 13 bomen Jousterweg 142, Oudehaske, gemeente Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken bekend, dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Oudehaske Oost’ en de ‘Partiële herziening bestemmingsplannen (parapluplan ontheffingen)’ voor het oprichten van een oprichten van een woning, bijgebouw, paardenbak en kappen van 13 bomen op het perceel Jousterweg 142 te Oudehaske (kadastraal bekend gemeente NEK00, sectie l, nummer 01626).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • afwijken ruimtelijke regels (uitgebreid) en

  • kappen/vellen van een houtopstand.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 16 december 2012 tot en met donderdag 14 februari 2013 voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC Joure. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A.L.B. Dooper van de cluster Vergunningen, telefoonnummer 14 05 14.

Naar boven