Logo Culemborg
Voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied Culemborg ter inzage, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat met ingang van 7 december 2012 tot en met 17 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied”, plannummer NL.IMRO.0216.BPBuitengebied-VO01.

Dit bestemmingsplan is een integrale herziening van de geldende bestemmingsplannen voor het buitengebied. Het plangebied beslaat het gehele buitengebied van Culemborg.

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding, planregels en een toelichting.

Inzage.

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien op het stadskantoor te Culemborg aan de Ridderstraat 250 tijdens kantooruren.

Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen op de gemeentelijke website www.culemborg.nl, onder 'wonen en leven’ en ‘bestemmingsplannen’.

Het voorontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, plannummer NL.IMRO.0216.BPBuitengebied-VO01

Inspraakreactie.

Een inspraakreactie kunt u gedurende de hierboven genoemde inspraaktermijn van zes weken zowel schriftelijk als mondeling indienen.:

  • Schriftelijke inspraakreacties kunt u indienen bij Burgemeester en Wethouders van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. In deze inspraakreactie vragen wij u een goede onderbouwing te geven van uw reactie. Ook vragen wij u in de inspraakreactie duidelijk uw adres te vermelden met het oog op toekomstige berichtgeving.

  • Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie verzoeken wij u een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling. Zij zijn te bereiken onder telefoonnummer 0345 - 477 700.

Inloopbijeenkomst.

Op woensdag, 19 december 2012 vindt van 18.30 uur tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst plaats in het Stadhuis, Markt 1. (ingang Oude Vismarkt 4).

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennisnemen van het plan en vragen stellen.

Culemborg, 28 november 2012.

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven