Logo Littenseradiel
Wijzigingsplan N359, knooppunt Winsum, Gemeente Littenseradiel

Vaststelling ‘Wijzigingsplan N359, knooppunt Winsum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Littenseradiel maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 juncto 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het college in haar vergadering van 5 november 2012 het wijzigingsplan N359, knooppunt Winsum, met enkele ondergeschikte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp, heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 7 december 2012 gedurende zes weken (tot en met 17 januari 2013) in het gemeentehuis (afdeling Vergunning & Handhaving), Keatsebaen 1 te Wommels, ter inzage. De openingstijden van het gemeentehuis zijn: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00 uur, woensdag eveneens van 14:00 - 16:00 uur. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente Littenseradiel: www.littenseradiel.nl (onder Actueel, Bekendmakingen, Bestemmingsplannen).

Beroepsmogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan betreffende het vastgestelde bestemmingsplan schriftelijk beroep worden ingediend bij de Raad van State door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij het college naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij het college kenbaar te maken.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA te Den Haag. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening (verzoek om schorsing) in te dienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vragen?

Meer informatie over het collegebesluit en de beroepsmogelijkheid is te verkrijgen bij mevrouw D. van der Heide- Wiersma van de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer (0515) 334432.

Wommels, 6 december 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, Dr. J. Liemburg, burgemeester.

Drs. J. Folkerts, secretaris.

Naar boven