Logo Wierden
Vooraankondiging voor bestemmingsplan voor de percelen Reintsweg 1a en 1b in Enter, Wierden

Een aanvrager heeft een bouwplan die zo ingrijpend is dat het bestemmingsplan gewijzigd moet worden om de plannen te kunnen uitvoeren. Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) laten burgemeester en wethouders van Wierden weten dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het volgende project:

  • Krompatte (ong) in Enter: het bouwen van een bedrijfshal aan de Krompatte in Enter.

Reageren Op dit moment kunt u niet reageren op het voornemen om het bestemmingsplan in procedure te brengen. De stukken die bij dit bestemmingsplan horen, worden op een later moment ter inzage gelegd gedurende een periode van zes weken. Tijdens de periode van inzage kan iedereen een zienswijze over het ontwerbestemmingsplan indienen en zullen onafhankelijke instanties in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen. In de Driehoek en de Staatscourant wordt van te voren gepubliceerd wanneer de periode van inzage begint.

Inlichtingen Voor inlichtingen over het voornemen om dit bestemmingsplan in procedure te brengen, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546 580 838, e-mail bouwenenwonen@wierden.nl) in het gemeentehuis.

Naar boven