Logo Veghel
Ontwerpbestemmingsplan Doornhoek, Veghel

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Doornhoek met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan Doornhoek elektronisch raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.VE10ac000000BP2011-ON01 en digitaal raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Het bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan voor bedrijventerrein Doornhoek omdat deze ouder dan 10 jaar is.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met M. Wijers van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 0413-386 473.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel, 5 december 2012

Burgemeester en wethouders van Veghel

Naar boven