Logo Noordwijkerhout
Vooraankondiging bestemmingsplan Victor en Dorp, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor Victor en Dorp. Het plangebied begrenst hetzelfde gebied als het thans geldende bestemmingsplan Victor en Dorp, met uitzondering van de gebieden ‘Nieuwe Duinstraat’ en ‘Victorschool en Puyckendam’.

Directe aanleiding van de herziening is om het thans geldende bestemmingsplan voor dit gebied te laten voldoen aan de gewijzigde eisen van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (digitaal raadpleegbaar bestemmingsplan).

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren.

Ten aanzien van deze voornemens liggen in deze fase van de voorbereiding geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen.

Wanneer het ontwerp bestemmingsplan gereed is, zal deze ter inzage worden gelegd voor het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in het Noordwijkerhouts Weekblad, de Staatscourant en via de gemeentelijke website.

Noordwijkerhout, 4 december 2012

Naar boven