Logo Amsterdam
Ontwerpbestemmingsplan Sloterdijk IV, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

Bij besluit van 27 november 2012 hebben Burgemeester en wethouders het ontwerpbestemmingsplan Sloterdijk IV (BD2012-009243) vrijgegeven voor terinzagelegging.

Het plangebied Sloterdijk IV wordt aan de noordkant begrensd door de bermsloot van de Westpoortweg, aan de oostkant door de grenzen van de (in voorbereiding zijnde) bestemmingsplannen "Amerikahaven" en "Sloterdijk III" en de grens van het bestemmingsplan "Westrandweg - 2e Coentunnel". Aan de zuidkant loopt de grens met het stadsdeel Nieuw-West, aan de westkant die van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en de grens met het (in voorbereiding zijnde) bestemmingsplan "Afrikahaven".

Beoogd wordt te voorzien in een nieuwe planologische regeling waarbij de vigerende bestemmingsplannen als uitgangspunt dienen.

Het ontwerpbestemmingsplan Sloterdijk IV met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 6 december 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan Sloterdijk IV (NL.IMRO.0363.B1101BPGST-OW01) met bijlagen is digitaal raadpleegbaar via www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen onder ‘Ruimtelijke Plannen Amsterdam’. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.B1101BPGST-OW01.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres; de directeur van de Dienst Ruimtelijke Ordening, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de dienst Ruimtelijke Ordening, team Juridische en Milieuzaken, telefoonnummer 020 255 1508.

Amsterdam, 5 december 2012

burgemeester en wethouders, mr. A.H.P. van Gils secretaris

mr. E.E. van der Laan burgemeester

Naar boven