Logo Moerdijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, 3e herziening’, Moerdijk

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, 3e herziening’. Deze herziening heeft betrekking op verschillende reparatie- en ontwikkelingslocaties die gelegen zijn in het buitengebied van de gemeente Moerdijk.

Tijdens de inspraakperiode van het voorontwerp bestemmingsplan zijn 21 reacties binnengekomen. In het ontwerpbestemmingsplan zijn de inspraakreacties samengevat en van beantwoording voorzien. Hiernaast zijn in het ontwerpbestemmingsplan 13 nieuwe locaties opgenomen waar een bestemmingswijziging plaatsvindt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf deze datum eveneens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast is het plan in te zien op de gemeentelijke website via www.moerdijk.nl/ruimtelijkeplannen.

Iedereen kan tijdens de genoemde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Naar boven