Logo Amsterdam - Noord
Ontwerpomgevingsvergunning Hensen kraan 13 op het NDSM terrein, Amsterdam-Noord

K E N N I S G E V I N G

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord van de gemeente Amsterdam maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Nummer : OLO403937/Z12-43485

Locatie : NDSM-terrein

Postcode : 1033

Omschrijving : Het restaureren en conserveren van de havenkraan en het toevoegen van bouwdelen t.b.v. de bouw van 3 hotelkamers, een kantoor/receptie, een vergaderruimte en het plaatsen van trappen en liften.

Activiteiten : Bouwen. Handelen in strijd met regels voor de ruimtelijke ordening en handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 5 december 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het servicecentrum op het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam. Het servicecentrum is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur en op donderdag van 13.00 uur tot 19.00 uur.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan door een ieder een schriftelijke zienswijze worden ingediend. De zienswijzen moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord van de gemeente Amsterdam, ter attentie van team Bouw, Postbus 37608, 1030 BB te Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met ing. D. de Bode, telefoonnummer 020-634 9364.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Amsterdam-Noord, 4 december 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, Mevrouw mr. drs. H.B.P. Elbers, secretaries

De heer drs. R. Post, voorzitter

Naar boven