Logo Sint Anthonis
Besluit vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder Boompjesweg 2 Landhorst, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, in verband met de in het op 22 oktober 2012 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied Landhorst, Boompjesweg 2’ opgenomen mogelijkheid tot positieve bestemming van een bedrijfswoning op het perceel Boompjesweg 2 te Landhorst, een hogere grenswaarde als bedoeld in artikel 83 juncto artikel 110a van de Wet geluidhinder tot maximaal 53 dB hebben vastgesteld.

Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Het beroepschrift moet binnen 6 weken, vanaf 6 december 2012 in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Zij die beroep instellen kunnen indien onverwijlde spoed dat vereist, tevens een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Dit besluit wordt niet van kracht voordat op dit verzoek is beslist.

De betrokken bescheiden liggen met ingang van donderdag 6 december 2012 gedurende een termijn van zes weken bij het team Vergunningen in het gemeentehuis, Brink 3 in Sint Anthonis ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met S. van Helden. (0485 - 388 888).

Naar boven