Logo Emmen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Amsterdam, woningbouw hoek Vaart ZZ en Karel Palmstraat’, Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw-Amsterdam, woningbouw hoek Vaart ZZ en Karel Palmstraat” met nummer NL.IMRO.0114.2011018-0503 vanaf 5 december 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt tijdens kantooruren van 8.30 tot 16.30 uur en donderdags van 8.30 tot 19.00 uur bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel:14 0591

Het plan voorziet in de bouw van een appartementencomplex aan de Vaart ZZ te Nieuw-Amsterdam. Daarnaast wordt de omgeving ervan langs de Vaart ZZ, Zijtak en Karel Palmstraat geactualiseerd vastgelegd.

Voor het te ontwikkelen gebied is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld.

Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen.

Op het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in de zienswijze moet aangeven welke argumenten hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen (nieuwe) argumenten meer worden aangevoerd.

Emmen, 26 november 2012

burgemeester en wethouders van Emmen, de secretaris A.J. Mewe

de burgemeester C. Bijl

Naar boven