Logo Teylingen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’ ter inzage, Teylingen

Identificatienummer : NL.IMRO.1525.BP2012TEY02004-0301

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

In 2006 is de gemeente Teylingen ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Direct gevolg hiervan is dat er binnen het grondgebied van de gemeente Teylingen per dorp een individuele gemeentewerf en milieustraat aanwezig was. De gemeente Teylingen streeft naar de samenvoeging van deze gemeentewerven en milieustraten tot één gecentraliseerde gemeentewerf en milieustraat aan de Nijverheidsweg in Voorhout. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het realiseren van een milieustraat aan de Nijverheidsweg in Voorhout. Tevens voorziet dit ontwerpbestemmingsplan in de mogelijkheid het gebouw van de gemeentewerf te vergroten indien daar in de toekomst behoefte aan is.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 29 november 2012 tot en met woensdag 9 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

Inzien

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’, kunt u inzien op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Op www.teylingen.nl onder ‘Wonen - Bouwen en wonen - Plannen en projecten - Teylingen - Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’, vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

U kunt de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ook inzien bij het contactcentrum in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De openingstijden van het gemeentekantoor zijn maandag 8.30 uur - 13.00 uur en dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. (N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest via 14 0252.

Naar boven