Logo Dronten
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Dronten - Haringweg 25 (9013)’, Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat de gemeenteraad op 18 oktober 2012 gewijzigd heeft vastgesteld bestemmingsplan “Dronten - Haringweg 25 (9013)”. Het bestemmingsplan ligt aan de Haringweg 25 te Dronten en maakt een instructielokaal voor een computerbedrijf mogelijk.

De genoemde wijzigingen zijn het verwijderen van de windturbine uit planregels en verbeelding.

U kunt de betreffende stukken van 29 november 2012 tot en met 10 januari 2013 tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

Het gehele plan is ook beschikbaar op:

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan “Dronten - Haringweg 25 (9013)”.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u - tijdens de beroepstermijn - een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 28 november 2012

Het college van Dronten, R. Kool, secretaris.

mr. A.B.L. de Jonge, burgemeester.

Naar boven