Logo Heusden
Ontwerpexploitatieplan Geerpark, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij op 27 november 2012 heeft ingestemd met het ontwerpexploitatieplan Geerpark (OEPDGB20121127Geerpark).

Het ontwerpexploitatieplan bevat een nadere uitwerking van planologische aspecten van het ontwerpbestemmingsplan Geerpark, juridische aspecten en het regelt het kostenverhaal.

Inzage

Het ontwerpexploitatieplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 november 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpexploitatieplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpexploitatieplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen.

Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 325928 vermelden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven