Logo Littenseradiel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied-Oost, herziening Jorwert, Arsumerdyk 3’, Littenseradiel

Gemeente Littenseradiel

Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied- Oost, herziening Jorwert, Arsumerdyk 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Littenseradiel maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van 7 december 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Oost, herziening Jorwert, Arsumerdyk 3’ gedurende zes weken (tot en met 17 januari 2013) in het gemeentehuis (afdeling Vergunningen en Handhaving), Keatsebaen 1 te Wommels, ter inzage ligt.

De openingstijden van het gemeentehuis zijn: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00 uur, woensdag eveneens van 14:00 - 16:00 uur. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente Littenseradiel: www.littenseradiel.nl (onder Actueel, Bekendmakingen, Bestemmingsplannen) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (tabblad Bestemmingsplannen).

Het identificatienummer (idn) van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0140.PHBtngbOArsumerdk3-ON02.

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad van de gemeente Littenseradiel, Postbus 1, 8730 AA, Wommels. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling na telefonische afspraak via telefoonnummer (0515) 334432. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Nadere informatie over het ontwerpbestemmingsplan:

Het bestemmingsplan, waarvan nu het ontwerp ter inzage wordt gelegd, heeft betrekking op het perceel Arsumerdyk 3 te Jorwert. Het betreft het realiseren van een kleinschalig kraan(verhuur)bedrijf en de bouw van een loods op het perceel.

Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw D. van der Heide- Wiersma van de afdeling Vergunningen en Handhaving, bereikbaar op maandag en woensdag via telefoonnummer (0515) 334432.

Wommels, 6 december 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, Dr. J. Liemburg, burgemeester.

Drs. J. Folkerts, secretaris.

Naar boven