Logo Tynaarlo
Bestemmingsplan ‘Appartementencomplex Tynaarlosestraat 21 - 27 te Vries’ onherroepelijk, Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat het besluit van de gemeenteraad van Tynaarlo, d.d. 21 februari 2012, tot vaststelling van het bestemmingsplan “appartementencomplex Tynaarlosestraat 21 - 27 te Vries” onherroepelijk is geworden. Tegen dit besluit was door twee personen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Raad van State heeft op 7 november jl. uitspraak gedaan in deze zaak inhoudende dat het beroep ongegrond is verklaard. Het bestemmingsplan was reeds in werking getreden. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is nu echter ook onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan is door een ieder in te zien bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Ook zijn ze te bekijken op de website van de gemeente www.tynaarlo.nl. Ook is het plan te bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Regie van de gemeente Tynaarlo, telefoonnummer 0592 - 266 662.

Naar boven