Logo Bergen (Li)
Ontwerp bestemmingsplan ‘Well’ en ‘Wellerlooi’, gemeente Bergen

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de ontwerp bestemmingsplannen Well (IDN nummer NL.IMRO.0893.BP11006WELWEL-ON01) en Wellerlooi (IDN nummer NL.IMRO.0893.BP11007WLIWLI-ON01) ter inzage liggen.

Aanleiding en locatie.

Het plangebied van Well beslaat de gehele bebouwde kom van Well (aan de Maas en aan de N271). Het plangebied van Wellerlooi beslaat de volledige bebouwde kom van Wellerlooi. Beide plannen voorzien in de actualisatie van de nu geldende bestemmingsplannen voor deze gebieden. Nieuwe ontwikkelingen zijn maar beperkt meegenomen.

Inzage.

De stukken liggen voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de centrale balie. U kunt de digitale ontwerpbestemmingsplannen ook inzien via www.bergen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze.

Van 29 november 2012 tot en met 9 januari 2013 kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over deze ontwerp plannen kenbaar maken.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Klant Contact Centrum, telefoon (0485) 34 83 83. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van Bergen, Postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Vragen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoon (0485) 34 83 83.

Naar boven